Putsa fönster!


Alltså att putsa fönser är inget jag någonsin skulle få för mig. Varför skulle jag köpa en sån där fönsterputsare som finna just nu när det kostar ungefär lika mycket att anlita ett proffs som kommer hit och gör jobbet! För med fönsterputsaren som man köper så måste du ändå göra jobbet.

För ett proffs så tar det max en timma att putsa fönstren på hela mitt hus båda våningarna insida och utsida. Så varför skulle jag välja att göra det själv! Aldrig i livet!

Har just haft fönsterputsaren här och det blir aldrig ränder eller dylikt utan det blir perfekt och det tog inte en minut av min tid för annars skulle de ha tagit en hel dag i anspråk!

Köket…

img_7705

Vardagsrum…

img_7711

Vardagsrum…

img_7710

Allrum…på våning två.

 

img_7717

..i härligt morgonljus.

img_7714

Walk-in-closet! Vad är mer passande än ett fint ljus från Michael Kors!

img_7716

Kontor…

img_7715

Att röja ur alla fönster och plocka bort alla gardiner får jag så klart göra oavsett men det är också en bra anledning till att göra fina. Dessutom gör fönsterputsaren rent fönstren även utanpå fönsterbleck och dylikt och det är bra så det blir fint överallt!

Så ni som aldrig provat att låta någon putsa era fönster gör det. Hos mig gör dom det vår och höst och i bland även innan jul! Härlig känsla när alla fönster är putsade!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.