Snart härliga september – Missoni Home Porslin!


När jag gick upp på morgonen idag så fick jag den där härliga känslan att hösten är på intåg. Lite kallt i luften och om man titta ut så ser man det där härliga ljuset som hösten för med sig.

Det finns flera mysiga saker med hösten och en är att duka fina hemma på kvällar och helger. Porslin ligger mig varmt om hjärtat som ni vet. Det finns dock några saker som är viktigare än andra. För mig skall porslin kunna användas i vardagen om man vill. Jag tycker att det finna många vackra keramiker, men dom är för det första inte billiga och för det andra går dom sönder hela tiden. För mig håller de inte måttet helt enkelt.

I min vardag använder jag sedan många år tillbaka mitt vackra porslin från Designers Guild och jag skojar inte när jag säger att inte en enda del har gått sönder på över 20 år eller fått en flis. Det är precis lika fint som när jag köpte det. Precis så skall ett porslin vara och då gör det inget om delarna är lite dyrare för man vet att man investerar för framtiden och de delar man köper har man kvar.

Dörför är jag extra stolt och glad att kunna presentera underbart porslin från Missoni Home! Som ni vet älskar jag porslin och har verkligen letat efter någon porslin som håller måttet. Porsling som man kan använda till vardags om man vill men självklart också att samla på och ha för lite speciella tillfällen men vad jag menar är att i grunden så skall det gå att använda till vardags. För mig är det ett sätt att sätta vardagen i mer focus och ha det fint även då och inte bara när man bjudit hem någon!

Så här ser ni en av alla de serier som kommer.

Missoni Home Zig-Zag

Sedan finns det dom som kanske bara vill ha muggarna och dricka sitt kaffe i eller kaffeservisen! Allt är möjligt och jag tror att även här så finns det något för alla.

Missoni Home Porslin

Jag kommer börja med att lägga upp lite basartiklar som muggar och tallrikar och fylla på efter hand och sedan när vi öppnar showroom så kan ni självklart komma och titta och känna. Skulle ni vilja göra det innan så maila oss bara på [email protected] så löser vi självklart det!

Det kommer också andra serier som denna här nedan som heter Margherita och i serien ingår mattallrikar med olika färger som man sjläv väljer vilka färger man vill ha eller alla och de är enfärgade och shadade i färger som rosa, ljusblått, limegul…sedan kommer det delar som dessa på bild med lite mer mönster och färg. Man kan säga att bastallrikarna kommer i de färgerna som syns på porslinet här nedan.

DSC02431

Ja det var ytterligare en underbar nyhet från mig till er. Hoppas ni skall tycka om det. Espressokoppen här ovan är helt underbar och ligger i två-pack vackert förpackade i en ask från Missoni Home och har det vackra och välkända Missoni-mönstret.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.