Inredningsinspiration – Ny lyxig höstkollektion från Designers Guild


Just vid den här tiden på året när höstkollektionen från Designers Guild lanseras känns alltid väldigt roligt och extra festlig. Roligt att på nytt få inspireras inför höstens nya trender.

Som alltid kommer Designers Guild med nya lyxiga tyger, tapeter, mattor och accessoarer, och det är alltid en hög känsla av lyx och flärd. Denna hösten är inget undantag. Designers Guild kommer med 13 nya fantastiska tapetmotiv.

Jag tänkte därför inspierera er med lite nya fina bilder på tapter från Designers Guild Autumn Winter Collection 2019. Designers Guild kommer i host med 13 nya fantastiska motiv som ser var och en ser ut som konstverk.

Många tapeter i höstens kollektion har olika typer av bladverk i olika konstellationer och med olika intensiva delar på tapetvåderna som gör att de känns näst intill sagolika. Som vanligt är alla tapter orginalmålade i Designers Guild designstudio i London och sedan digital tryckta.

Tapeten nedan är otroligt vacker i jordfärger och helt fantastiskt som en fondvägg.

Tapeten nedan är det något drömskt över. Så vacker så att man inte kan sluta att titta på den!

Sedan kommer som vanligt en hel del tapeter med geometriska mönster i både fägrika mönster och andra mer neutral men väldigt effektfulla.

Den här tapeten är verkligen vacker som förestaller ett träd med rosa/vita blommor.

Mangolia på en hel tapet som även den är drömsk! Helt underbar och med en detaljrikedom som inte går ta miste på när det kommer till Designers Guild.

Även denna tapet med massor av blommor är helt fantastiskt och verkligen ett statement. Att ha den som en fond kommer bli hemmets snackis.

Det får bli dagens inspiration för hösten. Hoppas ni såg något ni gillade och att planeringen redan har satt i gång för förändringar i hemmet!

Ha en underbar eftermiddag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.