Inredninguppdrag!


Ni vet väl att vi gärna kommer hem till er och hjälper er att inreda ett rum eller ett helt hus. Inget projekt är för litet eller för stort för oss. Vi gör ett besök helt förutsättningslöst utan kostnad.

Maila oss på [email protected] och berätta vad just du vill ha hjälp med och var du bor någonstans. Sedan kontaktar vi dig och bestämmer en tid som passar. Vi gör ett förslag utifrån dina förutsättningar. Det är helt kostnadsfritt och vi gör det helt förutsättningslöst men då måste projektet ligga inom en radie av 10 mil från Göteborg. Är det längre än 10 mil så kan vi självklart diskutera och göra en överenskommelse. Maila oss eller ring oss på 031-188300 (då vi ofta är ute på uppdrag kan vi vara svåra att nå men vi finns alltid på mail och tar sedan kontakt).

60756

Det kan vara ett företag eller en privatperson, alla är välkomna då vi jobbar både med privat och offentlig miljö och har gjort många stora projekt! Du kanske vill ha hjälp med att inreda ditt nya hus, eller göra om ditt vardagsrum eller vill ha nya gardiner någonstans i ditt hem. Om du har ett företag så kanske du vill ha hjälp med att göra om ditt kontor mer personligt eller helt enkelt få hjälp med gardiner. Vi kommer och mäter, ger dig förslag och fixar allting från ett första förslag, offert, sömnad och uppsättning och detsamma gäller även för dig som privatperson. Vi jobbar med många olika leverantörer både inom textil och möbler. Vi har vår egen sömnadsateljé och syr alltifrån avancerade uppsättningar till mer traditionella och moderna.

neutral  Phipps Heather Sovrum

Vi arbetar även med exklusiva öppna spisar så det kan också gälla att du funderar på att installera en öppen spis någonstans men kanske inte vet om förutsättningarna finns. Vi gör allt från design, installation och driftsättning. Vi har massor av referensobjekt om du vill se vad vi gjort innan. Både när det gäller gas, vedeldat och avancerade etanol-spisar. Här nedan ser du några modeller av de märken vi arbetar med.

ErgoFocus_L1 bathyscafocus ergofocus bathyscafocus_med_golvstod

Det kan vara bra att förbereda sig för vårt besök, men det kan du göra efter att du kontaktat oss och vi kommit överens om en tid att göra ett besök hos er.

surabaya graphite3   kjindaigraphite2    yuzen graphite4

Vårt första besök går ut på att se ditt hem/ kontor och vad du vill förändra och förstå vad du vill ha för känsla. Sedan tar vi fram ett förslag och presenterar. Skickar dig en offert som du sedan kan ta ställning till. Självklart är du inte heller bunden att gå vidare och du kan också göra förslagen i olika delar eller etapper.

untitled

Vi skapar en känsla tillsammans med dig. Ring oss på 031-188300 eller maila oss på [email protected] Om du mailar oss låt oss veta var du bor och vad du vill ha hjälp med och sedan tar vi kontakt med dig och bestämmer en tid för ett besök. Räkna med att ett besök tar mellan 1-2 timmar.

DG_16706preview

Hoppas vi hörs!

Berith & Stefan

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.