Klä om vackra fåtöljer och möbler 1 kommentar


Hur skall man tänka när man vill klä om en fåtölj. Kanske är det en fåtölj du fått ärva och på riktigt göra den till din och samtidigt skapa ett minne som passar in i  ditt hem.

48881  51221

Många som ärver möbler eller köper gamla möbler för  den delen, vill klä möblerna i ett så kallat tidsenligt tyg. Det har jag aldrig förstått. Jag känner kunder som definitivt har köpt möbler som både kostat mycket pengar och har ett stort värde på andrahandsmarknaden och ändå gjort dom till ”sina”. Är inte det hela tanken att möblerna skall passa hos dig.

Detaljer som band kan ge ett enklare tyg en liten lyxig känsla!

29578

27673

Vi klär om mycket möbler, både lite enklare stolar men även allt från fåtöljer till soffor och schäslonger. Att ge en möbel en personlig touch gör att den blir det där lilla extra som jag ofta efterfrågar i hemmen! Det där som gör att det sticker ut lite extra.

Det som kan vara väldigt fint om man har två likadana fåtöljer till exempel är att klä dom i likadant tyg men i olika färger som i övrigt harmoniserar med rummet

38123

38139

Att göra baksidan i ett annat tyg är också väldigt effektfullt särskilt om man har fåtöljen eller soffan vänd emot rummet! Då blir det som en extra vacker detalj!

39964

38133

Väldigt effektfullt att göra i likadant tyg fast i olika färgställningar, det gör det extra personligt och det ser inte så matchat ut fast ändå väldigt genomtänkt.

39966

38126

Att våga klä om den där möbeln man har med ett tyg som hjärtat bultar lite extra för gör att man får ett riktigt fint smycke i sitt vardagsrum.

38136

Designers Guild har en ofantligt stor range av enfärgade tyger i alla nyanser du kan tänka dig. Utbudet är mycket större än hos någon annan leverantör fast väldigt få känner till det då Designers Guild ofta förknippas med mönster och starka färger.

50560

Det gäller att sätta sin egen prägel på sina möbler och på senare tid har det blivit mer trendigt att faktiskt ha ett mönster på sin soffa och inte alltid ”go safe” som de allra flesta gör.

50786

Att inreda med färg är självklart mycket svårare och kräver en bra balans än vad en gråskala gör. Sen lyckas tyvärr väldigt få att inreda snygg med en gråskala för det handlar återigen om nyanser och strukturer.

50640

50554

50644

Hoppas ni fick lite inspiration för era egna möbler eller möbler ni just ärvt. Hos oss på Pretty Home kan ni självklart köpa alla tyger men vi gör även själva omklädningen av era möbler om ni även önskar den hjälpen. Ni kan maila oss på [email protected] Om ni vill ha en bedömning om vad en möbel kostar att få omklädd så är det svårt att göra över telefon. Vi behöver först och främst foton och mått på möblerna. Sedan behöver vi även veta skicket på möbeln, men bedömningen kostar inget extra och det bästa är att komma till oss med möbeln så vi får titta på den och behålla den ett par dagar.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Klä om vackra fåtöljer och möbler