Kontor/ gästrum skall bli = bara kontor!


Jag vet inte om jag gjort som de flesta, att jag inrett ett gästrum/ kontor som sällan blir använt och så står det där och ser fint ut medans man bara använder det då och då. I går tog jag därför ett beslut att göra om mitt kontor/ gästrum till bara kontor då jag verkligen behöver ett sådant med mitt företag och alla pappershantering som kommer med detta. Allt jobb med webshop och blogg så behöver man ett ställe där man i lugn och ro kan sitta lite för sig själv. Inte minst någonstans att förvara alla pärmar och papper som blir.

Så här ser mitt kontor ut i dag!

DSC00999

DSC00994

DSC00990

När jag sedan får gäster får jag helt enkelt ta fram portabla sängar att sova i de gånger det verkligen behövs eller bäddar för gästerna i mitt sovrum!

Så i går var jag och inhandlade två skrivbord på IKEA som heter ALEX så de närmaste dagarna blir det till att arrangera ett funktionellt kontor.

alex-skrivbord-vit__0242202_PE381724_S4

Skall även inhandla en förvarings-möblel för ett mapp-system så jag bättre kan få ordning på alla papper. Har tittat även på detta på IKEA på en möbel som heter GALANT som jag tror jag tänker köpa men jag skall först montera skrivbord och få ordning innan jag går vidare.

galant-mappskap-vit__0132705_PE287572_S4

Vad det gäller gardiner och mattor så tror jag att jag behåller det jag har förutom en ny taklampa som tidigare suttit i mitt sommarhus. Jag lovar såklart bilder allt eftersom. Här regnar det så det är en perfekt dag med fix.

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.