Kuddar, kuddar, kuddar…


Detta inlägget innehåller Adlinks

Det råder väl ingen tvekan om vad detta inlägg kommer att handla om! Just det, kuddar! Just nu har jag spanat in kuddar som jag faktiskt inte säljer själv men som är helt underbara och som jag själv verkligen kan tänka mig just för sin fantasi och härliga tyg!

Vad är det då, undrar ni?

Jo kuddar som inte är alls dyra och som dessutom har den där ”cool-ness” som jag letar efter! Ni hittar dom HÄR och dom finns i så många färger att det blir svårt att välja. Dom finns både som rektangulära och runda och bäst av allt. Vissa av dom har olika tyg på sidorna och knappar i motsatt sidas färg! Kan det bli bättre. Billiga, stylish och dessutom underbara.

 

Titta på detta smått fantastiska kuddar till helt galna priser dessutom. Vem kan motstå dom. Inte jag i alla fall! Ni kan frossa i kuddar 

    

Dessutom älskar jag runda kuddar. Det finns nämligen inget som är så fint som att lägga runda kuddar på en bänk som är rektangulär. För att bryta av formen och dessutom få något mjukt att sitta på! Härligt! Så frossa i kuddar!

Det får bli dagens lilla inredningstips. Superfina och helt fantastiska och finns i massor av färger! Hoppas ni gillar mitt lilla tips och ni hittar alla godingar HÄR

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *