Midsommarafton med sol och regn! 2 kommentarer


Första midsommarafton någonsin som alla väderexperter har förutspått solsken och varmt. Just denna midsommarafton blev det mer regn än jag någonsin varit med om. Inte för att det gör mig någonting, men det är ungefär här någonstans jag menar på att det är helt meningslöst att lyssna på väderleksexperter, SMHI, eller någon liknande tjänst. Det stämmer helt enkelt alldeles för sällan för att ägna sin tid åt. Jag återgår till de som jag brukar, att titta ut genom fönstret på morgonen när jag vaknar!

Vi har haft en supermysig midsommar och när det regnade som värst så satt vi i orangeriet och åt jordgubbstårta med båda dörrarna öppna! Mysigt! Vovvarna fick självklart också jordgubbstårta för dom firar också midsommar! Dom liksom jag älskar jordgubbstårta!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är DSC09773-1024x685.jpg

Nu är klockan snart 19:00 och vi skall grilla lite och sedan skall jag ut på en träningsrunda har jag tänkt!

Hoppas ni har haft en skön dag.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Midsommarafton med sol och regn!

 • tessa

  Hej, Här i Österbotten, Finland. Dett är nog varmaste midsommar på mycket länge. Saknar min Cavalier som somnade in mars. Ha en fortsatt trevlig midsommar kollar in din blogg nu som då. Instagram stickdax.

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Tessa,
   Åhh förstår verkligen din saknad! Det är så förfärligt, man får försöka tänka på alla roliga stunder, och dom är många. Jag hoppas att du kanske hittar en ny lite Cavalier när du känner dig mogen. Önskar dig en härlig midsommar och roligt att du tittar in, jag blir så glad för kommentarer så jag vet vem som finns på andra sidan!
   Ha en fin kväll!
   //Berith