Min walk in closet har fått belysning och spegel!


Ännu en sådan himla rolig dag att få komma hem. När jag kom hem i dag och vi just har avslutat middagen så säger Stefan att det finns en liten överraskning. Han låter mig veta att överraskningen är i min walk in closet. Jag tittar förvånat på honom och han är tvungen att upprepa det en gång till innan jag förstår. Min walk in closet har fått belysning och spegel!

Min walk in closet har fått belysning och spegel!
Min walk in closet har fått belysning och spegel!

Jag går upp tilll min underbara walk in closet och det visar sig då att han har monterat spegel på väggen där jag ville ha den. Han har dessutom köpt en spotlightskena som han monterat i taket i vinkel och tagit hem olika typer av spotlight för att jag skall få välja dom jag vill ha!

Spegel på väggen

En helt vanlig onsdag blev underbar

Det blir så himla fint och en helt vanlig onsdag blev så himla bra! Jag känner mig så lyckligt lottad. Att ha en sådan underbara tillvaro och med Stefan som kan fixa så mycket fint omkring mig. Jag njuter verkligen av allt. Mitt hem gör mig glad varje dag jag vaknar på morgonen och varje dag jag kommer hem. Tänk att komma hem en helt vanlig onsdag till en överraskning!

Jag bytte genast ut blommorna i min walk in closet till nya fina Dahlior som jag sprang ut i min trädgård och fixade! Nu tror jag att jag skall sitta här resten av kvällen och bara njuta av mitt helt underbara rum.

Vi kom fram till vilka spotlight jag vill ha av dom han tagit hem för att testa. Det skall vara minst 7 stycken. Så himla fint och nu är nästa steg att montera alla spotlight och sätta upp mina lampetter vid ena sidan om spegeln!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.