Möbelkampanj Designers Guild


Under maj månad ha vi kampanj på möbler från Designers Guild med 20%! Designers Guild har en enorm range av möbler och de är alla fantastiska och samtliga tillverkas i Italien som också är känt för sin kvalitet. Det i kombination med alla fantastiska tyger från Designers Guild och de är också en av väldigt få som låter kunderna klä sina möbler i vilket av det alla 1000-tals tyger som finns. Som om inte det vore nog så får man dessutom välja hur många tyger man vill per möbel vilket innebär att du kan ha olika tyger på rygg-, sits- och dynor! Fantastiskt!!

15225

Några fantastiska exempel för att också visa hur man bygger en lyckad interiör med mönster och färger!

 

15222

Designers Guild har massor av olika stilar och soffor. Både moderna enkla och lite mer retro och även gammaldags.

15422

Stolen Cosmopolitan får tala för sig själv…här i ett tyg med ni två olika färgställningar. I de möbler det finns knappar kan man även välja ett helt annat tyg på dom. Valmöjligheterna är långt utöver vad andra möbleltillverkare kan erbjuda.

14671

Skuren sammet i sits och rygg och baksida i ett sidentyg som inte är så känslig utan mer skapar en känsla i miljön den står i. Då blir ryggen på stolen en inredningsdetalj. Vackert!

14670

Jag kommer självklart visa er mer exempel på vackra möbler. Kampanjen med 20% på möbler från Designers Guild pågår under hela maj månad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.