Nu är glasgången klar!


Då är fönstren på plats. Glasgången är klar och det blev så himla bra. Vilken härlig känsla att ha en glasgång som förbinder huskropparna! De sista tre helgerna har vi hela tiden haft något att fira, och i dag när Stefan hämtade mig på jobbet hade han redan lagt Champagne på kylning!

Fönstren på plats så att man kan se vår terrass på baksidan! Nu skall så klart Cederträpanel på också! Men känslan på insidan är fantastisk.

Här nedan ser ni gången som leder direkt in i nästa byggnad. Nu återstår så klart väggar och golv, men redan nu känns det fantastiskt!

Här ser ni även hur det ser ut från vårt nya matrum! Än återstår så klart mycket men det på insidan är lätt i förhållande till allt vi byggt!

Det blev firande även i dag för nu är själva ytan för hela vårt hus kvar och nu återstår bara massor av inredningsjobb!

I bland undrar jag hur vi hinner allt! Hur vi lyckas med allt vi tar oss för! Jag tror att vi genom åren bildat ett helt fantastiskt team. Vi känner varandra utan och innan! Vet vem som är bra på vad och försöker hela tiden utnyttja det. Det kanske känns som en klyscha men sanningen är den att efter snart 17 år tillsammans så blir det bara bättre och bättre.

Jag tror också att alla dessa projekt som vi gör tillsammans svetsar oss samman mer och mer. Vi har gemensamma intressen och vi är lika nyfikna och vill planera framåt båda två. Det tror jag är ett måste!

Jag blir inte sur om Stefan måste jobba eller vill lägga tid på sitt jobb eller vill jobba i 12 timmar för att färdigställa i en viss fas, och han i fråga sätter aldrig mitt jobb när jag jobbar på tidiga morgnar och sena kvällar. Vi ger varandra utrymme och möts i dom gemensamma projekt vi har!

I bland händer det faktiskt att Stefan skall hämta mig på jobbet och att han blivit sittande över en timme i bilen för jag måste göra färdigt något. Han är inte ens sur, utan nyttjar tiden till något han behöver göra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.