Nu fortsätter byggnationen!


Detta året har inneburit massor av jobb för både mig själv och Stefan, men nu fortsätter byggnationen av vår tillbyggnad äntligen! Som vi längtat att få fortsätta! Samtidigt som vi så klart älskar allt jobb vi fått!

Senaste tiden har vi har haft så mycket att göra att vi knappt hunnit med något annat än jobb, men nu fortsätter vi. Det är det bästa när man bygger hemma själv att man kan anpassa så länge man gör det smart så det inte påverkar vardagen!

Stefan har idag lagt på värmeslingor och sedan skall armering på för att sedan kunna gjuta själva plattan i nästa vecka. Älskar de här spännande stegen. Det var mörkt när jag tog denna bilden men kände bara att jag vill ha alla steg med på bild. Vi skall fortsätta bygga på värmesystemet i huset så det blir vattenburen värme överallt, både i undre- och övre plan.

I helgen skall armering läggas på och sedan blir det som sagt gjutning av platta i nästa vecka! Så himla kul. Att ha gjort alla steg själva är det som gör det så himla roligt. Vi är inte beroende av någon annan! Ser verkligen fram emot detta!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.