Nu har sofforna kommit ur sitt emballage! 2 kommentarer


Vi ägnade eftermiddagen åt att emballera av våra nya soffor! Så snygga och perfekta som matrumssoffor. Det fanns vissa delar som var ett krav när vi letade soffor. Dom skulle ha rätt sitthöjd. De skulle ha ett tyg med en hög martingdale på minst 50000. Den fick inte ha lösa dynor i som åker fram och tillbaka och en bra kvalitetsstoppning. Dom skulle ha en hög rygg med knappar och svarta ben. Det har varit väldigt mycket letande efter den perfekta soffan!

Vi hittade till slut soffor med precis allt det, och faktiskt lite bättre ändå. Sofforna har ett tyg med en martindale på 100.000. Matindale är ett mått på hur mycket slitage tyget tål. Som mått att jämföra så säger man att för en möbel i offentlig miljö så har man en rekommendation på 50000. I sin egen TV soffa hemma borde man ha en martindale som ligger på mellan 27-30000 martindale. Denna soffan har alltså en fantastisk slitstyrka och kommer verkligen hålla måttet för vår matplats.

När vi tagit upp sofforna så ställde vi dom på rad i vårt showroom för att få känslan av hur dom kommer se ut i vårt matrum när det är klart! Så himla fina. Jag är kär i mina soffor. De har perfekt sitthöjd och sittdjup och du sitter perfekt. Nu kan jag piffa med massor av vackra kuddar! Kanske någon pläd för att det är fint!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är DSC01180-1024x685.jpg

Jag bara måste visa dom även om det inte är här dom skall stå. Dom bildar alltså en över 3 meter lång möjlighet att sitta i en soffa vid middagsbordet! Så härligt min drömsoffa avseende sittkomfort och utseende!

Jag älskar mina nya soffor och jag tänker nu tillbringa min eftermiddag i mitt showroom!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Nu har sofforna kommit ur sitt emballage!