Paket på posten!


I dag fick jag ett paket på posten. Som ni vet så har jag satt i gång mina odlingar och nästan precis allting har kommit upp. Men jag vill odla mer och därför skickade jag efter lite mer odlingslådor då jag hittade ett ställe med lite billigare saker som jag gärna vill tipsa er om.

Detta är inte ett samarbete utan detta är ett rent tips till er mina kära läsare. Jag vill att ni skall hitta samma bra saker som jag gör, det är grunden i allt jag gör och jag tipsar aldrig om saker som jag inte själv gillar eller gör.

Det finns några butiker runt om i Sverige som heter Willab Garden. De har ett stort sortiment av odlingstillbehör till väldigt bra priser! De har också en webshop man kan klicka hem odlingsprylar och det är precis det jag gjort. Det är dessutom roligt att åka dit för de har mycket inredningsprylar men det har dom inte på nätet.

Odlingstråg, krukor, mini-växthus till väldigt bra priser om du jämför med handeln så det för bli mitt lilla tips för dagen! Jag har köpt alla mina tråg och mini-växthus där så att de passar perfekt på alla mina vackra hyllor i mässing. Så nu har jag lite extra lådor att fylla med frön i helgen!

Hur mycket längtar inte jag nu till att solen skall börja visa sig mer frekvent så att jag kan få börja greja med min fina lilla köksträdgård.

I år skall vi ”bygga” ett nytt potatisland, lite större och sedan blir det en 2.0 uppdatering av framsidan på vårt hus!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.