Planera växter för orangeri och fredagsmys!


I dag har jag påbörjat planeringen av övriga växter för mitt underbara orangeri! Det blir två stora krukor på vardera kortsida som det skall planeteras bland annat vindruvor i. En planta med gröna druvor och en med röda druvor! Sedan blir det coctail-tomater i dom övriga! Både gula och röda!

Var även och tittade på olivträd idag, men det får bli en fråga för nästa säsong! Nu längtar jag till februari, en månad jag innan tyckt väldigt illa om blir helt plötsligt en fantastisk månad när jag kan sätta det mesta jag vill odla i jorden!

I kväll blir det mys i orangeriet med pizza och fika! Det är jag värd efter denna helt knasiga vecka med hur mycket jobb som helst! Jag har så många olika trådar att jag ibland känner mig totalt förvirrad, glömmer nycklar, telefon, och andra viktiga saker. Letar efter telefonen och glasögonen när jag håller dom i handen! 🙂 🙂

Men i helgen skall jag försöka varva ner, men på mitt sätt då, och det betyder massor av projekt och planer som sig bör när man heter Berith! 🙂 Det är ”att varva ner” för mig!

Hoppas ni får en underbar fredagskväll. Här öser verkligen regnet ner men då är det ännu mysigare att sitta i orangeriet med ljuskrona och lampetter tända och bara mysa och höra regnet smattra mot rutorna och känslan av att ändå sitta ute!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.