Porslin från Sagaform Pernilla Wahlgren Piccadilly!


Nu inför jul så har vi ett fantastiskt porslin vi säljer från Sagaform där samtliga delar är ugnssäkra vilket är lite annorlunda och väldigt roligt. Det innebär att du kan göra söta portionspajer i ugnen till alla dina gäster eller familjemedemmar och det utgör sedan en vacker del av dukningen. Underbar idé tycker jag! Ni hittar porslinet HÄR

top_1600x800_piccadilly

Sedan kan man självklart använda de söta formarna till en liten förrättssoppa, en liten side-sallad, eller egentligen vad som helst det är bara fantasin som stoppar dig vad du kan använda dom till. Du kan även göra muffins i formarna, förgrädda dom i 10-12 minuter, sedan fylla dom med hallon och topppa med maräng och sätta in i ugnen igen tills om blir klara, så blir det som en liten bakelse.

Hur som helst så har vi ett perfekt julklapps-set av just denna serie och det innebär att du får 15 delar som du får dessutom 15% på och består av följande delar;

Vi har valt ut 15 delar som kan vara en bra start om man vill kunna duka med Piccadilly. Färg väljer du själv. Om du köper ett helt set får du 15% rabatt. När du beställer ett set kommer vi maila dig och fråga vilka färger du vill ha på de olika delarna. Vi skickar inget förrän vi fått ditt svar och vi kommer skicka en bekräftelse när vi mottagit den.

6 Portionsskålar (välj färg själv)

6 Portionsformar (välj färg själv)

1 Pajform (välj färg)

1 Skål (välj färg)

1 Stort droppformat rouppläggningsfat i turkost

Formgivaren Ann-Carin Wiktorsson har i samarbete med Pernilla Wahlgren utvecklat serien Piccadilly. Ann-Carin har låtit sig bli inspirerad av Pernillas matlagning och stora middagsbjudningar. Sociala stunder som kräver generösa former med hög funktion och flexibilitet. Det roliga med denna serie är att Piccadilly fungerar lika väl som ugnsformar som praktiska separata serveringsdelar. Allt med en ambition att skapa trevligare och vackrare stunder vid det dukade bordet. Ann-Carin är utbildad på HDK och Royal Collage of Art i London.

Ni hittar hela serien Piccadilly HÄR och kan köpa varje del för sig eller ett helt set med 15 delar till 15% rabatt!

Hoppas ni alla får en underbar onsdag!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.