Ränder


Ränder är alltid lika uppfriskande. Många gillar ränder, och ränder i tyger är ett perfekt sätt att göra sitt hem lite extra lätt och luftigt vilket passar perfekt på sommaren!

40814

Förr i tiden och när jag var liten så var det helt naturligt att byta gardiner med årstid. Det har vi mer och mer kommit i från på senare år, men det är nu på väg tillbaka. Det är helt förståeligt för på vintern vill man har lite mer ombonat och varmt och på sommaren vill man att det skall vara lite mer luftigt och ledigt!

40813

Ränder är också ett perfekt sätt att addera en grafisk touch om man har mönstrat eller blommigt i tapeter och/eller gardiner!

38472

Ränder är helt enkelt fräscht och upplyftande och jag tycker själv om känslan att byta gardiner till något lättare på sommarhalvåret. Man behöver inte byta alla utan man kan byta ut några längder!

38369

Alla tyger är från Designers Guild och det finns så många fantastiska tyger med ränder i olika material och färger. Jag är säker på att vi kan hitta just din favorit och färgställning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.