Sådd av blommor och grönsaker!


Just nu när jag så himla mycket i min lilla bubbla av sådder! I dag skall det göras krukor av mjölkpaket som jag sedan skall använda till mina tomatplantor när dom har kommit en bit på vägen.

Med tomatplantor är det så att man kan hela tiden stoppa ner dom lite djupare för varje omplantering man gör. Därför är det så perfekt med mjölkpaket för dom är djupa.

Den här årstiden är orangeriet verligen en lite guldgruva. Orangeriet kan användas hela året runt men när ljuset kommer så blir det extra roligt. Jag älskar denna plats. Trodde nog aldrig att jag skulle få mitt eget. Det var bara en sådan där sak som stod på önskelistan.

I år när jag har växtbelysning så skall det bli så kul att se hur dom kommer blir mer kompakta och fina. Vad kan vara godare än tomater från egen skörd. Få saker faktiskt. I år har jag inte tänkt så lika många tomater. Faktiskt har jag tänkt så färre grönsaker men fokusrea mer på det jag verkligen använder. När man odlar är det just den här delen att pröva sig lite fram som är så himla rolig. Misslyckas man kan man alltid stoppa ner några fler frön.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.