Skissa på trädgård…


Snart är vår och sommar här och jag har börjat skissa på vår framsida. Vi har utökat ytan med sten på vår uppfart och flyttat en rabatt med buskar som jag hoppas återhämtar sig. Skulle de inte göra det så är det inte heller hela världen för då planterar jag bara om en ny.

Den övriga gräsplätten som blir över vill jag göra något kreativt med så vi inte hela tiden måste klippa gräset. Så min tanke är att bygga en terrass-del mot huset och göra lite fina planteringar framför huset. Det stora problemet är bara att hela tomten är full med sprängsten och jag grävde ut vår rabatt för hand. Det kommer jag inte göra om kan jag säga utan denna gången får vi ta hit en grävskopa.

Det lutar något åt detta håll som jag tänkt mig. Vill gärna ha silverpäron men de får inte bli för höga.

Har även tänkt ha en spaljé vid terrassen men den får Stefan bygga.

Jag älskar formationer med runt och kantigt som detta…men det får tyvärr inte plats i min lilla miniträdgård. Men drömma kan man alltid göra.

Hoppas ni får en trevlig eftermiddag och kväll. Som ni ser är det mycket sommardrömma idag. Själv skall jag ge mig ut på en ny runda. Hoppas att vädret visar en bättre sida, men det är bara att klä sig efter väderlek.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.