Hektisk dag i butiken…och nya skyltdockor!


I dag har varit en rolig dag, många kunder och roliga besök. Jag hade tänkt sy kuddar men jag kom inte så långt, då jag bara hann klippa till tyg innan öppning och sedan dess har kunder avlöst varandra hela dagen!

Stefan ringde preicis och är på väg i från Skåne, han är själv Skåning så han har sin syster boende där, såpå vägen hem passade han på att hälsa på sin syster och hennes man Christer. Som vanligt hade han gjort någon form av ”practical joke”. Då han hade varit nere och hämtat två nya skyltdockor till butiken, och dessa dockor hade peruker av äkta hår. Så vad gör Stefan, jo han ringer sin syster och frågar hur det är, och hur dom mår…och så pratar dom på. Under tiden tar Stefan på sig en av de långa perukerna och gladögon och ringer på systens dörr…..hon säger i telefon till Stefan, att ”vänta lite, det ringer på dörren” så öppnar hon och då tränger sig Stefan in och förbi henne i långt mörkt hår och gladsögon….ja ni förstår själva…hon blev alldeles förvånad att någon bara stövlar på… men hon förstod snart att det var Stefan, för han kunde inte sluta skratta åt hennes förvånade min! 🙂 🙂

Så nu skall ett av skyltfönstren prydas med dessa två supercoola tjejer…jag döper dom till Helene och Berith…..Helene blir den snygga (min bästa väninna heter så och är supersnygg) och jag blir den med något udda pose…hahaha, i övrigt inga likheter med mig! Ni skall snart få se dem!

DSC09701

Dessa två set hittar ni i vår webshop! Det set med guldtröja och Camobyxor kommer från Love Forever och ni hittar det HÄR! Läs om rabattkod längre ner!!

Det set nedan är från Circle of Trust och det hittar ni HÄR!

DSC09702

Alla modeller och färger av LdiR boots hittar ni HÄR

Dessutom har vi en rabattkod som gäller t o m måndag den 3/2, koden är ”SALE” och ni anger den när ni betalar så får ni automatiskt 10% på hela er order och ni kan använda samma kod flera gånger om ni vill. Ni hittar vår webshop på www.prettyhome.se

Jag har redan nu lagt in de nya mattorna som kommer i vårkollektionen i webshoppen så även där får ni 10%

Hoppas ni får en fin kväll nu, nu skall jag laga lite mat till Stefan som var så snäll och hämtade mina nya skyltdockor!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.