Val av golv klart!


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med Stigs Kakel

I dag hade vi bestämt att vi skulle åka och titta på klinkers till golvet i vårt showroom. Vi har haft några alternativ att välja mellan, men till slut så valde vi att handla hos Stigs Kakel, som numera ingår i Kakeldaxgruppen, och som hade en platta i storleken 60x60cm som kommer bli superfin i vårt showroom. Vi ville att golvet skall ha lite känslan av betong i ljusgrått som är en bra grund för all inredning som sedan skall tillkomma.

Otroligt service-minded kille som vi handlade av som visade fler alternativ av det vi sökte och till slut kunde plocka fram det vi ville ha.

De har sedan en tid tillbaka en helt ny butik där dom byggt upp fina miljöer så jag rekommenderar er verkligen att åka dit om ni söker klinker eller kakel till kök och/eller badrum eller har något annat projekt på gång som kräver lite inspiration och idéer. De har dessutom kakelsättare om man behöver det, men för vår del så gör vi jobbet själva!

Nu har vi lastat klinker, och sedan burit in alltsammans i showroom. Inga lätta plattor direkt så det blev ett mindre gympass på köpet! Det skall bli roligt när vi kommer så långt och kan börja lägga golvet och som sagt gör gärna ett besök hos Stigs Kakel här i Göteborg. Har alltid handlat där när jag skall ha klinker och kakel och det har blivit ett antal gånger efter som jag inte gjort annat i mitt liv än flyttat renoverat och gjort fint. Så detta är ett av mina favoritställen!

Hoppas ni får en fortsatt fin dag i solen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.