Mitt lilla hus!


Älskar mitt sommarhus och har nu gjort om lite! Har satt panel på alla väggar och målat. Satt upp fina fönsterbräden som jag först inte blev nöjd med och rev dom och satte upp nya! Har även målat golvet. Som ni vet jobbar jag som inredare och jag har förmånen att få inreda i så många stilar men när jag inreder till mig själv så blir det mycket färg. Helt enkelt för att jag älskar färg. I sommarstugan blev det också mycket vitt då jag försökt att göra en lite mer gammaldags stil där! Roligt att göra olika på olika ställen i mitt hem har jag väldigt modernt!

Vitrinskåpet är perfekt för allt mitt porslin!

DSC02755 - Copy

DSC02758

 

Det finns de som säger att de vill inte inreda med färg för de är rädda för att tröttna, jag kan lova att tröttna gör man bara om man inte väljer färgerna med sitt eget hjärta! Det är hela hemligheten och den är inte speciellt hemlig! Därför är det så viktigt för mig när jag inreder för andra att verkligen ta reda på vilken/vilka färger som är deras älsklingsfärger!

DSC02845

En del har en eller ett par färger de älskar jag har några fler och min färger är, lime, cobalt, lila, rosa och turkos….LOVE IT! Det finns en viktig del när man inreder till andra. ATT ALDRIG försöka inreda till andra som man själv vill ha det för vi är alla individer och har sedan barnsben blivit påverkade av olika saker i livet som vi älskar eller tycker mindre om!

DSC02837

DSC02839

Har sytt nya gardiner i ett fantastiskt tunt tyg med ränder i lime, grönt och turkost! Har även rullat ut en ny matta och satt in en ny underbar soffa i lime och cobaltblå! Jag är så nöjd!

DSC02840

DSC02847

Har även klätt om alla stolar i samma tyg som soffan d v s i två färger!

DSC02839

Planterat och gjort fint på utsidan med krukor och plockat grenar i skogen där fortfarande små kottar sitter kvar då jag ville ha lite höjd i arrangemangen och jag är så nöjd! DSC02860

En liten vovve i mossa fick också vara med på ett hörn!

DSC02861Sovrummet är underbart med tapeter från Designers Guild och helt underbara sidengardiner med en bollfrans. Hissgardin med mörkläggning i siden och även ett litet draperi i dörröppningen i samma tyg med en underbar gardintofs!

DSC02880 DSC02881 DSC02878

Hittade en underbar vas i form av en pistol i guld! Ett måste för mig!

DSC02882

 

Det där var en liten sneak peak! Är inte riktigt färdig än med allt…. 🙂 🙂

Hoppas ni får en mysig kväll! Nu skall jag tända lite ljus och mysa lite! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.