Mitt sovrum!


Tänkte bara visa lite bilder på mitt nuvarande sovrum och hur det ser ut, och går i funderingar på att göra om vissa delar.

Älskar verkligen mitt sovrum och om jag skall komma med några rekommendationer om du själv skall göra om ditt sovrum så är det framför allt satsa på matta eller mattor som gör att man sätter ner fötterna på något mjukt och samtidigt gör sovrummet så himla mysigt

Nedan till vänster ser ni mina mörkläggningsfodrade hissgardiner i rosa, svart och vitt! Har tänkt sy nya i höst! 🙂 Dessa har jag faktistk haft i 11 år! Har nästan svårt att byta ut dom för jag tycker dom är så fina, men så är det när man väljer färger och mönster man verkligen gillar!

Kuddar är det bästa jag vet, och i min värld kan man inte ha för många kuddar. Jag väljer alltid mina kuddar med stor omsorg för i min värld vill jag aldrig göra mig av med dom! Verkligen älskar mina fina sänglampor som är perfekt när man vill läsa något i sängen för dom har en svängarm och man kan verkligen rikta ljuste dit man vill.

Jag har köpt glasskivor till det tygklädda pallarna så att man kan använda dom som bord! Praktiskt och fint och ger en ombonad känsla, men gillar även de mer coola sängborden jag hade innan som satt dirket på väggen! Så kanske jag byter igen när jag gör om! 🙂

Älskar mina svarta lampor som detaljer! Tapeten bakom sängen skall definitivt bort och den fantastiska textila väggen skall också göras om.

Men nu är det alltså snart dags för att göra om!

Hoppas er torsdag börjar på bästa sätt och jag kan inte fatta hur fort alla veckorna går. Har glömt att jag haft semester! Hur är det med er!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.