Sidenquilts/ Överkast i siden!


Ni har väl inte missat alla vackra quiltade handsydda överkast som vi har från Designers Guild. Det är tvåfärgade med en färg på varje sida så man kan variera sig efter humör och vika över den andra färgen om man vill. Ni hittar alla färger och modeller HÄR

Själv har jag alltid vackra sänglinne-set från Designers Guild och sedan lägger jag överkast nere vid fotändan men det gör man sjävlklart som man själv vill och känner. Det finns i massor av vackra färger.

Här kommer exempel bara på några av alla de färgkombinationer som finns!

22231

Handsydda quiltade med läskade kanter! Underbart hantverk! Sidentyg på båda sidor!

22232

22234

22634

Vackert svart/vitt är alltid lika fint!

22236

22235

22639

Man kan även köpa kuddar som är tillverkade på samma sätt med band i sidorna som ni ser på blilden nedan. De finns i två storlekar och kommer självklart med innerkuddar i dun. Storlekerna är 2-pack med 65x65cm eller 2-pack med 50x75cm. Superfint att bädda med.

22233

I mitt eget sovrum har jag bäddat med kuddar i storleken 50x75cm och jag ändrar lite då och då hur jag bäddar med kuddarna. Denna gång blev det i mitten med var sin sida ut så att man ser båda färgerna på kuddarna. Som ni ser har jag vikt överkstet och lagt det över fotändan som en färgklick.

IMG_2419

Som ni ser är det knappast något fel på utbudet, utan snarare svårt att välja. Om ni vill titta på alla val som finns så gå in HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.