TACK från mitt hjärta!!! 2 kommentarer


TACK alla kära läsare! Vill bara på detta enkla sätt tacka er alla för att ni stått ut med mig när jag ändrat och byggt om min blogg. Jag gör ju allting själv vilket innebär att det tar lite längre tid än för någon storbloggare som har support bakom sig. Jag gör allting från att bygga upp portalen till att bestämma hur den skall se ut och hur den skall fungera!

Denna gången har jag designat om min blogg helt och hållet och nu börjar man kunna se hur den kommer att fungera. Dessutom visade det sig nu att jag fått ännu fler läsare som nu har börjat läsa min blogg vilket gör mig så enormt tacksam! TACK från mitt hjärta!!!!!! Jag blir så himla glad och tacksam för det!! Love you all!!

Låt mig gärna veta vad ni tycker är bra med min blogg, men också dåligt så klart. Om ni tycker det saknas något eller om det är något ni inte alls gillar. Jag hoppas att rutorna jag gjort för själva blogginläggen skall kännas mer lockande att läsa när man oftast får en bild och inte bara en överskrift och en lång rad med inlägg. Jag förstår dock att det är en liten förändring som blir lite besvärlig i början. Här är tanken att det skall vara lättare att få överblick över inläggen så man inte bara ser det allra senaste!

Det finns fortfarande några saker som jag skall ändra på men i det stora hela skall bloggen nu fungera som det är tänkt! Jag hoppas verkligen att ni gillar den! Den fungerar både på dator, mobil och Ipad.

Jag har som ni ser gjort en liten ändring med att jag kommer blogga om mer recept än tidigare. Då jag älskar bakning och att laga mat. Det betyder inte alltid att jag äter av det jag bakar. Jag har min egen lilla försöks-kanin som provsmakar allt och äter upp.

Hoppas ni har/får en underbar torsdag! Min började utmärkt med att jag såg att jag har många fler som går in på min blogg! 🙂 Lycka!!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “TACK från mitt hjärta!!!

  • Therese

    Bloggen är inspirerande och så blir man glad av den! Jag tycker om inredning, hundar, mat och motion, så den är perfekt för mig. Jag börjar min dag och slutar dagen med din blogg.Lycka till 🙂

    • pretty Inläggsförfattare

      Therese,
      Du är väl världens sötaste! Om du visste så glad du gör mig! Du gjorde just nu min dag, nä hela min vecka! Tack för att du finns! Hoppas du får en fantastisk vecka! Tänk om fler vore som du och spred glädje om kring sig! Dina nära och kära är väldigt lyckligt lottade! 🙂 🙂
      Kram
      Berith