Takstolar på plats!! 2 kommentarer


I dag har då takstolarna kommit på plats. Jag ringde Stefan strax innan klockan 12 och frågade hur det gick. Då sa han att kranbilen just kommit och att han inte hade tid att prata. Cirka en timma senare ringde han tillbaka till mig och sa att takstolarna var på plats!

Stefan jobbar hela tiden systematisk och förbereder allting som går att förbereda och det tillsammans med hans enorma rutin gör att allting går fort och blir fantastisk bra!

Det är naturligtvis en ynnest att ha någon som inte bara kan rita hus, utan även konstruera och bygga!

Den terrassliknande platå som ni ser längs långsidan är bara för att kunna ha ställningar på. Det skall sedan bort så klart! Även den terrasslikande framför byggnaden skall rivas och byggas ny. Det är den gamla terrassen utanför köket!

Härlig, nu har vi takstolar på plats och om vädret tillåter så blir det takläggning i helgen inklusive takpapp, men det är vädret som avgör för det måste vara uppehåll!


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Takstolar på plats!!

  • Anna

    Hej Berith!

    Jag har en helt annan fråga än vad som rör det här inlägget men hoppas det är okej ändå. Jag följde dina rekommendationer att så tulpanlökar och låta dem stå ute även vid köldgrader.

    Nu har det börjat växa i dem 🙂 Min fråga är om jag kan låta dem stå kvar ute även om det finns risk för köldgrader (ska bli några minusgrader nu till veckan) eller ska jag ta in dem i exempelvis garaget?

    Kram