Terrassrengörning! 1 kommentar


Vi har börjat göra rent våra terrasser här hemma. Inget litet jobb då vi har ca 130 kvm terrass på baksidan och varje år är samma visa men i år kände vi att nu behöver vi göra en större rengöring. Det handlar också om att vara miljövänliga och göra rent på ett sätt som inte kan skada våra hundar heller.

Så vi gör rent med något som kallas BIOkleen och som vanligt är det inget sponsrat inlägg utan detta är helt enkelt för att jag vill tipsa er om bra saker som är hållbara men även miljövänliga och det är särskilt viktigt om man har djur som så klart inte får gå ii någonting giftigt som det mesta är som har med detta att göra.

Man gör först rent, lägger sedan på ett trallskydd och förseglar med en ytförsegling som är vattenavstätande och hindrar smuts att tränga in.

Det där får bli mitt ”dagens tips” för jag är säker på att många med mig letar efter något bra och effektivt att göra rent med och sedan få ett snyggt resultat som inte innebär att man måste lasera trät mörkbrunt! 🙂

Så har ni funderingar så kan detta vara ett alternativ! Jag lovar visa när vi gjort klart. Just nu är vi i rengöringsfasen!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Terrassrengörning!