Böcker om självhushåll!


Just nu ligger det väldigt mycket i tiden men just självhushåll. Jag håller själv på att bygg upp en liten köksträdgård på ett helt omöjligt omårde i min trädgård. Än så länge är det mest en plan för jag är verkligen inte i skick att göra någonting. Däremot har Stefan hjälpt mig med pallkragar i förra veckan och helgen och målat dom svarta för min framtida trädgård och växthus.

Sedan skall marken färdigställas och fram tills dess är det roligt att läsa om hur andra gör. Ingen har väl missat det helt underbara programmet ”Mandelmanns Gård” och visste ni att de även skrivit böcker.

I dag har jag därför klickat hem den här boken som ni hitta HÄR, det är alltid roligt med nya tips och infallsvinklar! Nu när jag är lite halvt handikappad är det roligt att ha någonting att läsa i dessutom!

Sedan har jag hittat en helt underbar tjej som heter Sara Bäckmo och hon har också gett ut en bok i ämnet då hon odlar för självförsörjning i sin alleles vanliga trädgård! Den boken hittar ni HÄR!

Det där får bli mitt ”dagens lilla tips”. Dessutom pågår bokrean för fullt och det finns massor av roliga böcker att handla. Så det gäller att passa på!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.