En härlig helg med allt!


Den här helgen har hittills varit helt pefekt. Vädret har varit underbart. Jag har gjort massor av jobb i trädgården och i går avslutade vi med middag i orangeriet.

Stefan lagade min favoritpasta alla kategorier! Jag gjorde en rabarberpaj i portionsform.

I övrigt vandrade jag bara omkring i trädgården och njöt av allt arbete som jag lagt ner på trädgården! Det är så vackert och det roliga är att jag hittar hela tiden på nya delar att förädla!

I går tog jag bort alla pärlhyacinter ur mitt rostiga lilla kärl och planterade 3 olika lila plantor med lite olika bladkonstruktion! Kommer bli så vackert när den växter till sig lite!

Morgonenen har något magiskt över sig med sina skuggor precis som kvällen. Nu börjar alla Allium blomma för fullt runt orangeriet. Det är så fantastiskt för sedan blir de avlösta av mina Fjärilsbuddlejor.

Det blev också dessert i går och det fanns två små varelser som var väldigt intresserade av vaniljsåsen! Självklart fick dom smaka också.

I dag skall jag fortsätta njuta av vädret och fixa lite mer i min trädgård. Göra klart på framsidan med buxbomshäcken och plantera ut lite fler av mina älskade plantor.

Önskar er en fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.