Härlig lördag!


I går hade vi en underbar dag! Jag fixade med blommor och Stefan fortsatte att sätta de sista gipsskivorna i showroom efter att elektrikern varit här!

Det blir ganska stökigt när man håller på och bygger, och jag har svårt för stökigt. Så idag så försökte jag städa lite framför huset så att alla vackra blommor kommer till sin rätt!

Gjorde även om min fina låda som jag tidigare hade penséer i och satt i stället små mini-petunior! Nu skall dom får växa till sig!

Fika måste man göra mellan varven, och jag gillar verkligen vår sittplats på framsidan. Det är så rogivande att sitta där och blicka ut över alla blommor.

Jag älskar att hålla på och göra fint det är så himla tillfredsställande tycker jag! Vi jobbade hela dagen och när klockan var 19:30 så bestämde vi oss för ”hämt mat”! Det är härligt med hämtmat när man jobbat hårt en hel dag och behöver något att äta!

Det blev i alla fall lite bättre efter att jag sopat och gjort i ordning lite grand!

Jag är verkligen nöjd med min nya rabatt på framsidan av tomten, och nu har jag även satt blommor framför muren. Ett ställe där jag rensat ogräs otaliga gånger varje sommar eftersom jag inte kan se ogräs utan att bli galen! 🙂

Sedan började det regna, och som den ordningsmänniska jag är så har jag lite ”extra uppgifter” för regninga dagar! Så det blev lite gjort på insidan också. Sådana här dagar älskar jag när jag får mycket gjort!

Nu är det söndag och en ny dag med möjligheter!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.