Inredning 1 kommentar


Jag älskar planering och att få planera sitt eget hybridväxthus är så himla kul. Dels så längtar jag till nästa säsong (ja hur kan man göra det när denna nästan inte börjat) men det är mer en känsla av allt jag vill odla och vad jag skall använda rummet till.

Jag ser framför mig ett olivträd som kan stå där för vinterförvaring. Fikonträd för att dom är vackra men jag har egentligen ännu inte bestämt hur det skall bli.

Min tanke är att jag skall ha två stolar för relax men även kunna sitta där ute sena kvällar med mina vovvar och njuta oavsett väder utanför!

Stolar i konstrotting som man skall kunna fälla ryggstöd på. Det skall finnas ett bord som skall vara i en höjd så att man kan äta där men sedan skall det finnas massa andra detaljer som skall göra rummet vackert. Som en kristallkrona till exempel!

Den skall vara med förgylld stomme för mycket av detaljerna kommer bli svart vitt och grått och då vill jag inte förstärka med silver utan gå åt guldhållet istället! Det är vad jag ser nu!

Jag ser mycket fram emot lådorna som Stefan skall bygga till mig som skall vara försedda med hjul så att jag på det sättet kan möblera om och ingenting blir statiskt förutom vatten ingånen. Där har jag tänkt mig en förgylld kran i mässing, kanske en liten groda! 🙂

Nu går jag så klart händelserna i förväg…men det är så roligt. Trots allt så har vi inte kommit längre än hit just nu….

Isolering är klar och duk skall på och sedan är det dags för golvet!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Inredning

  • pretty Inläggsförfattare

    Tack Ewwa, precis så är det!
    Även en regning dag som denna kan vara skön när vi hann lägga en presenning över vårt arbete i går kväll innan regnet föll och idag på morgonen när vi gick upp så känns det bra för det är en hel bassäng där! 🙂 Ja tiden får gärna stå still och ljuset stanna!
    Ha en fin dag du också! 🙂