Kuddar för utsidan!


Den här säsongen kommer Designers Guild med underbara kuddar för Outdoor. Vad innebär då det, undrar du kanske? Jo tyget är behandlat så att det tål sol bättre och har en liten vaxad yta, för att också tåla några regndroppar. Så klart inte meningen att förvara kuddarna ute men dom tål sol och lite poolstänk. För vem vill inte ha fint även ute i soffor och stolar!

Jag vet precis hur jag skall inreda min utsida i år med härliga kuddar i färger och så en helt underbar kudde som heter Chinoiserie Peony som bara är så ljuvlig så man inte kan motstå den! Inom kort kommer allting att finna i vår webshop så klart!

Dessutom som om inte det vore nog så kommer det badhanddukar i mönstret Majolica Cornflower! Gissa vem som kommer köpa dom med tanke på att dom har samma mönster som min matta i mitt orangeri, och man kan faktiskt använda dom som plädar på utsidan! Men mönstret finns även som linne-plädar!

Badhandukarna är i storleken 180×100 cm! Underbara eller hur!

Jag vet hur det kommer se ut runt min pool till våren och sommaren! Jag blir alldeles lycklig! Tänk vad färger gör livet underbart!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.