Min trädgård som den ser ut just nu!


Jag hoppades väldigt mycket på att hinna med trädgården på framsidan denna sommar. Tyvärr verkar det som det inte blir så och det beror helt och hållet på förseningen av fönstren. Här nedan kan ni se min trädgård som den ser ut just nu. Innan fönstren och panel är på plats så kan vi inte bygga den terrass som skall byggas på framsidan.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är DSC00259-1024x685.jpg

Det har att göra med att vi måste montera ner hela den ”platå” vi har byggt för att kunna jobba med utbyggnaden eftersom den dessutom ligger i en slänt. Innan all det är borta så kan vi helt enkelt inte påbörja det.

Det betyder med största sannolikhet att jag får vänta till våren och inte ett under inträffar! Det gör mig egentligen ingenting för jag vill ha gott om tid på mig så egentligen är våren en bättre tid att göra detta. Så här är det när man bygger. Det är alltid något som tar mycket längre tid än man tänkt och som i sin tur påverkar nångot annat. Det är bättre att lägga fokus på rätt saker i stället för att sväva ut och göra flera saker samtidigt.

Drömmar om framsidan

Jag har förstås drömmar och planer även här. Troligen skall vi ta ner det träd som en gång i tiden planterades på tomten. Vi kommer göra en helt ny liten mini-trädgård. Nu ser den ut så här!

Detta är alltså bara en liten plätt och som också går runt hörnet på huset. Den är omgrädad av en stenmur. Här skall byggas en liten terrass utanför vår utbyggnad och med en ”spång” längs hela kortsidan på huset med en pergola och en terrassering neråt med en trapp och lådor för blommor. Det skall också bli en trapp uppför slänten på baksidan.

Allt det där kommer visa sig fram över, men jag ser så mycket fram emot även den delen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.