Mycket arbete!


I dag har jag verkligen jobbat hårt från morgon till kväll. Bestämde mig för att jag skulle plantera åtminstone stora delar av alla mina plantor. Nu har jag väldigt många men jag har verkligen hunnit med massor idag!

Jag har planterat mina helt fantastiska petunior som är dubbla och har spets. Nu skall vi se hur dom klarar att växa i krukor i full sol över sommaren för att se om detta kommer bli en återkommande favorit. När jag tittar på dom är jag säker men jag vet ännu inte hur dom klarar sig under en hel säsong!

Jag är helt tagen av hur vackra dessa blommor är!

Just nu kanske dom inte ser så mycket ut för världen men så snart dom får växa till sig så skall det nog blir bra! Älskar utseendet och färgerna på dom!

Jag har även satt ut alla mina tomatpantor. Hade ett 30-tal och de flesta har redan tomater. Har satt ett gäng i mitt mini-växthus på pallkrage och dom andra sitter i en stor kruka tillsammans! Här skall dom trivas hoppas jag och så ett extra ryck när dom kommer i fin och näringsrik jord!

I år har jag även odlat charlottenlök som skall växa i knippor. Det skall bli spännande för det har jag inte odlat tidigare!

Salladen växer så det knakar och varje gång jag går och tittar på den känns det som det växt ytterligare!

Har både kronärtskockor och broccoli i år. Broccoli plantorna är redan väldigt stora och fina. Det bådar gott!

Jag satte även lökar av Allium i höstas och det blir så vackert att dom blommar nu innan Fjärilsbuddlejan blommar! Det känns verkligen som jag fått till det i år i rabatterna! Finare skall det bli!

Även den lilla mini-petuninan nedan har jag dragit upp själv från frö! Det är så härligt att sätta ut växter som man har sått, skött och vårdat och sedan får möjlighet att se hur vackra dom blir!

Alla mina rosenskära fick även komma ut. Nu sitter dom på alla tänkbara ställen där jag tror dom kommer passa fint med sitt skira bladverk! Vi får se hur det blir!

Hoppas ni haft en bra dag! Min har varit helt underbar även om det varit mycket jobb så är det sådana här dagar jag älskar!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.