Styrelsemöte och VA-information!


Oj vad hela kvällen gick fort. Vi hade styrelsemöte i kväll kl 18:00. Efter själva styrelsemötet skulle jag informera alla medlemmarna om Vatten- och Avloppsprojektet som jag driver i vårt område, och som skall stå färdigt i april månad i år efter nära på 2 år av grävningar i vår område på 325000 kvm. Härligt att vara så nära målet, men det har också varit jobbigt med alla turer, beslut och information som skall fram till alla 122 hushåll och massor av möten under vägens gång med alla stugägare! Samtidigt väldigt roligt!

DSC03623 DSC03624 DSC03622 DSC03621 DSC03617

Snart kan jag njuta av mitt nya badrum i min sommarstuga, där vattnet snart kommer att vara kommunalt, fast systemet har vi själva investerat i och byggt! Kommer bli en skön känsla! Känns extra bra att badrummet blev färdigt förra sommaren eftersom jag har behövt ägna min tid åt att driva projektet! Nu skall det bara in en vattenspolande toalett också….den står för tillfället i förrådet! 🙂

Så i mitt lilla sommarhus skall jag njuta i sommar och förhoppningsvis planera nästa drag med utbyggnad av vardagsrum och byte av fasas och tak!

DSC03607

 

DSC03465

Jag borde nog få frikort efter detta från allt framtida styrelsearbete! 🙂 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.