Trädgårdsarbete i helgen x 2!


Vad ska ni göra i helgen? Själv skall jag arbeta i två trädgårdar, sommarhus och permanentboende! Här hemma skall granris skall bort, jorden luckras och ny jord på. Sedan skall lite ogräs rensas och täckbark på de rabatter som helst skall vara fina hela sommaren. Alla krukor skall tvättas och fyllas på med ny jord så det bara är att plantera. Sedan skall alla terasser tvättas och stenbeläggningar rensas!

En fin bild från sovrummet i sommarhuset som ni sett innan!

sovrum bambam

Finns det något godare än fräska jordgubbar från det egna landet doppade i choklad….

DSC04105

Det är inte långt kvar innan det är så här grönt överallt. Det gäller att njuta nu när det långsamt går mot varmare och grönare ute!

DSC03607

 

En vanlig sommardag i sommarhuset, Stefan grillar…utsikten är det inget fel på. Många roliga episoder när folk som inte har båtvana men ändå skaffat båt, och skall lägga till!  🙂

DSC03465

I sommarhuset skall först och främst gräsmattan rensas från nedfallna grenar som blåst ner under vintern. Mina små upphöjda bäddar rensas och ny jord på. Några få saker kan jag sätta redan nu, potatis är en sådan. Jordgubbslandet skall rensas förstås! Även i sommarhuset så skall krukor tvättas och ny jord i för planteringar som det ännu inte är riktigt dags för!

bild a2

Ja som ni ser så lider jag ingen brist på sysselsättning direkt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.