Kampanj på mattor !


Vi har bestämt oss för att fortsätta vår kampanj på mattor ett litet tag till, så passa på nu att göra fint innan julen är här! De flesta mattor finns för omgående leverans från vårt lager i London!Vi har även inkluderat de allra senaste mattorna från höstkollektionen i kampanjen! Ni hittar alla mattor från Designers Guild i vår webshop! Christian Lacroix mattor hittar ni HÄR

Kashgar Jade är en vintage matta med som verkligen är superfin färg på, den skulle lysa upp vilket hem som helst! De flesta Designers Guild och Christian Lacroix mattor finnsi två storlekar som är 160x260cm samt 200x300cm.

matta kashgarjade bild 2 matta kashgar jade

Constantinople Fuchsia är också en ny matta med silkestrådar i som gör att den blänker på vissa partier, superfin! Den har även partier med ränder i färger som turkos, grön och svart.

constantinople fuchsia1

Canari Pimento är en flerfärgad matta med svarta kanter i 100% viscose rayon.

Canari pimento1

Delphi Cocoa är en matta i vackra basfärger, men ränderna gör att det ändå händer något i rummet. Perfekt matta för den med basfärger och som tycker om de mer neutrala tonerna!

delphi cocoa

Sen har vi också Aksu Graphite som som är en matta helt i grå toner som går från ljust till mörkare från den ena kortsidan till den andra! Helt underbar matta!

 

aksu graphite

Här ligger mattan under ett matbord med två mattor bredvid varanda för att få rätt storlek och dessutom är det fräckt! Vad man skall tänka på när man skall ha en matta under ett matbord är att den inte får vara för liten, man skall med lätthet kunna dra ut en stol och hela stolen skall hela tiden vara kvar på mattan. Det innebär att man behöver minst 60-70 cm runt om bordet. Här ser ni att vi med fördel lagt två mattor bredvid varandra under ett matbord

DSC06727

Savine Indigo är 100% Ull, och är lite ”batik” inspirerad. Superfin och ett måste för alla som älskar blått. Hade passat perfekt i ett hus vid havet!

Savine Indigo1

Här nedan ser ni en matta från Christian Lacroix som man lagt under sängen vilket gör sovrumet väldigt mysigt samtidigt som man har något skönt att sätta fötterna på i sitt sovrum. Man kan med fördel dra ner mattan så man även har matta nedanför sängen för längst upp brevid sängen brukar man oftast ha ett sängbord och där behöver man ingen matta! Själv hade jag valt att ha två mattor under sängen i måtten 160x260cm då sticker den ut ca 70cm på sidorna och längst ner! Jättefint!!

zebra

Även på bilden nedan har vi använt två mattor bredvid varandra med ett litet släpp så man verklgen ser att det är två mattor! Superfräckt.

crocco två

Här har ni ytterligare ett exempel på två mattor!

dubbla mattor

Mattor adderar mjukhet och ger en ombonad känsla, även ett utrymme mellan t e x vardagsrum och kök som är en helt öppenyta skulle bli som en del av rummet om man exponerade ytan genom att lägga en eller två jättestora mattor på den ytan. Då förvandlar man ”transportsträckan” till en del av rummet istället!

Ett tips till alla er som är på gång att köpa nya mattor, köp en rulle med maskeringstejp och tejpa på golvet där ni tänkt er mattan så får ni genast en upplevelse om hur stor eller liten mattan blir och det blir mycket enklare att fatta ett beslut! Vi skickar mattorna fraktfritt i hela Sverige! www.prettyhome.se

Ni vet väl att vi har öppet i butiken idag lördag Alla Helgons Dag 11-14 Välkomna!

fågel lila

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.