Renovera ett Lundby Dockhus!


Som om jag inte hade tillräckligt att göra så måste jag ända tipsa om världens bästa pyssel, enligt mig! Att renovera ett Lundby dockhus är kanske inte något för någon i min ålder, men jag slutar aldrig att fascineras av just sådana små gulliga saker. Jag köpte mig ett dock hus på loppis och bestämde mig för att göra det helt i Designers Guild!

Jag betalade 140 kr för detta dockhus!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hela-huset-Lundby-dockhus-1024x684.jpg

Inspirations moad-board såg ut som nedan!

När jag var lite så önskade jag mig ett dockhus, men fick aldrig något. Jag fick så klart mycket annat fint men just dockhus och lekstuga hägrade för mig som något jag ville ha. Jag har nog tagit igen det med råge tror jag.

Dagen jag fick en idé att inreda ett dockhus med Designers Guild var verkigen en toppenidé! Älskade varje steg och jag satt hemma på kvällarna och gjorde tapetmönster! Sydde mini-gardiner och lampskärmar. Jag skruvade sönder hela huset i beståndsdelar. Tapetserade och skruvade ihop det igen!

Att planera detta dockhus var en av de roligaste pyssel jag gjort! Jag gick in för det till 100% och jag har köpt ytterligare ett dockhus på loppis som står och väntar på mig. Kanske jag kan sätta i gång med det när vår nya ateljé är färdig. Som vanligt älskar jag att drömma och alla mina framtida projekt så jag kommer aldrig någonsin bli sysslolös!

Här kommer lite inspirationsbilder på mitt dockhus! Gardiner behöver man bara en liten ”lapp”. Som ni ser gjorde jag även en lampskärm av sidentyg. Sänggavel av tyg i sammet från Designers Guild. Faktiskt är allt från Designers Guild.

Sådana här tokiga idéer är jag full av. JAg har fortfarande massor av idéer vad jag skall göra mer till dockhuset, men jag får vänta lite tills projektet kan får lite mer utrymme. Det är sådan här jag måste göra för att ha något att pyssla med. Älskar det! Vad har du för hobby! Har du gjort några tok-roliga projekt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.