Dagens outfit 3 kommentarer


Så här blev dagens outfit, jag känner mig nöjd då detta är första gången på mycket länge som jag har en så kort kjol.

Tröja och kjol från Stefanel, och skor från Airstep. Halsband från Dyrberg/ Kern , älskar deras smycken. Den virkade tröjan är också från Stefanel men finns inte i kollektion längre.

Hur tänker jag då som är 46 år när jag tar på mig en kort kjol? Jo jag tänker som så att om kjolen är kort, så kan jag inte ha urringat och tvärt om. För jag anser att  man riskerar att se lite ”billig” ut, om det både är urringat och kort, och det vill jag inte gärna. Tänker samma sak med tröjan, om man har kort eller tight så är det snygg med något som är lite oversized. Skorna har en liten kilklack vilket man kanske inte ser på bilden.

DSC00737

DSC00740

Nu har jag lagat en god fisksoppa med kräftstjärtar, fisk och saffran. Till soppan serverade jag vitlöksbröd. Blev supergott om jag får säga det själv…och det får jag !! 🙂

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “Dagens outfit

  • Sarah

    Riktigt snyggt! Koftan är hur fin somhelst och kombinationen med skorna och kort kjol är ju jätteläcker! Älskar mina wedgesneakers 🙂 Mina är täckta i nitar, dock 😉 (såklart!)

    • pretty Inläggsförfattare

      Tack Sarah, gillar verkligen denna tröja och mina nya Airstep. Jag är säker på att dina är supersnygga, fräckt med nitar, du är alltid så fräckt klädd!! 🙂