Dagens outfit! 2 kommentarer


Adlinks

Det är ingen hemlighet att jag älskar klänningar! Ni hittar just denna HÄR med rabatt dessutom. Klänningar är en del av mig kan man säga! Jag spanar alltind in alla nyheter och väljer sedan ut några som jag tycker passar mig i stil och som kompletterar min garderob!

Väskor lika så. Sedan behöver man faktiskt inte ha lika många väskor som jag har men jag tycker att det är istället för smycken. De kompletterar min look. Jag älskar också moden just nu med snygga sneakers och ryggsäckar!

Just dessa sneakers är en av många favoriter då de har en liten inbyggd kilklack!

Ni hittar liknande sneakers HÄR fast i annan färg. Perfekt för både sommaren och hösten som kommer! Just nu står jag i valet och kvalet att köpa en vit klänning, men jag kan inte bestämma vilken. Jag har tre modeller att välja emellan. Skall visa i ett kommande inlägg! Dessutom skall jag visa er ett av mina nya favoritmärken!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Dagens outfit!

 • Pia

  He snygging!
  Så himla fin du är i alla klänningar ?
  Får man fråga vilken storlek du har i Michael kors skor? Är sugen på ett par , men osäker om jag ska ta vanlig eller gå ner en storlek?
  Kramiz Pia

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Pia, vad gullig du är!
   Så himla glad man blir av sådana fina kommentarer! 🙂
   Storleken på skor från Michael Kors skulle jag säga är normala. Däremot alla deras ballerina skor alltid stora i storleken så där går jag ner en storlek!
   Ha en härlig kväll!
   Kram
   Berith