Festkläder med fler användningsområden!


När jag letar kläder så vill jag självklart även ha fina festkläder, men när jag köper till någon speciell tillställning så är en av mina viktigaste kriterier att jag även kan ha kläderna vid mer än just detta tillfälle. Därför gör jag som alltid lite fina kombinationer och tänker mig vad jag kan ha för skor och hur jag kan byta stil! Jag är alltid ganska finklädd på jobbet så snygga outfits är viktiga för mig. Jag går aldrig i t e x jeans till jobbet.

Man vill även ha en snygg jacka, men om man skall köpa en jacka så måste användningsområdet sträcka sig längre än till ett enda tillfälle så klart. Då brukar jag titta lite åt nästa säsong, vad det kommer för färger och dylikt. En snygg skinnjacka med tight modell blir liksom aldrig ur tiden. den är alltid lika fräck. Oftast är det så att de kostar lite mer men när man väl köpt den så inser man hur mycket man använder den och då blir den värd pengarna! Denna jacka kan man ha hela vintern, våren och även sommaren vid speciella tillfällen. Den kommer man ha under många år!

Nu är det både jul och nyår och massor av fester där emellan. Klänning nummer 1 och 2 finns även i svart om någon heller vill ha det. Jackan är bara supersnygg. En av de snyggaste skinnjackorna jag någonsin sett. Den har allt!

När det kommer till skor tänker jag att nummer 6 är perfekt nu på fest men även till vår och sommar. En bra investering alltså. Sko nummer 7 är tuff men ändå gullig, precis det jag gillar. En sko måste ha rätt skärning som gör den feminin. Sko nummer 8 är en supertuff boots som passar både klänning, kjol, jeans, byxor. Ja helt enkelt allt och till samtliga outfits här!

  1. Känning II 2. Skinnjacka II 3. Tigerklänning II 4. Silverklänning II 5. Röd spetskänning II 6. Klacksko II 7. Kilklack boots II 8. Boots svart

Hoppas ni gillar mina outfits och att ni förhoppningsvis fick lite hjälp på traven. Ni bara klickar på texten nedanför bilderna så kommer ni till det ni vill komma. Tänk på att ni skall använda klänningen senare så köp t e x inte en röd klänning om ni inte använder rött annars, men klänningarna ovan finns både i rött och svart! Alla supersnygga!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.