Fredagkväll!


En hysterisk dag har kommit till sin ända! Slutade dagen med att åka till Lindex för att köpa mina absoluta favoritstrumpbyxor. Jag köper gärna dyrare märken som håller bättre, men när det inte finns bättre på markanden så går jag gära till Lindex. Lindex har enligt mig den perfekta strumpbyxan i färgen Camel. Det perfekta med färgen Camel är att de försöker inte efterlikna solbränna, utan snarare en färg åt det vitare hållet men med glitter i, finns ingen märke som jag hittar ännu som kan ersätta den. När det kommer till lite tjockar strympbyxor med 40-100 den iså tycker jag att Oroblu är den bästa strumpbyxan men de har ändå ingenting som motsvarar Lindex i den ljusare tunnare nyansen! Oroblu har också en färg som dom kallar Camel men då är den som en ljus solbränna och jag tycker det är fult, antingen är man solbränd eller inte.

När jag ändå var på Lindex så tittade jag mig omkring och hittade en par perfekta tights men en snygg t-shirt med det lilla extra att ha till! Så här blev det, byxorna kostade 249 kr och toppen 149 kr. Som jag sagt tidigare så älskar jag att blanda dyrt och billigt och tycker at kejorna ibland har helt fantastiska plagg som jag verkligen gillar!

ny

nytt1

Var sedan nere på Amhults krog och åt sushi, supergott…..och nej jag åt inte alla bitarna själv! 🙂 🙂

nytt3

Rullarna var mina dock!

Hoppas ni får en trevlig fredagkväll, för mig blir det tidigt i säng för jag skall som vanligt upp tidigt imorgon! Men jag är inte ledsen för det kanske jag skall tillägga! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.