Godmorgon måndag och fler outfits!


I dag blåser det och regnar på tvären i Göteborg, inte för att det är särskilt ovanligt så här års! Inget att göra år det är bara att hoppa upp och se glad ut, och när man har hundar som jag har, så måste man dessutom ut i eländet! 🙂 Då är det bra att ha rätt kläder!

Jag fortsätter gårdagens inägg med att visa fler outfits…för ni vet väl att vi har superkampanj i vår webshop med 30-70%. Jag börjar med att visa dom skönaste och mest otippade byxor jag någonsin provat. Dessa byxor kommer från det Italienska märket Happiness och har en framsida i kraftigt jeanstyg med ett litet mönster som ”fadar ut” längre ner på byxorna och upphör helt vid låret ungefär (se bild), sen kommer vi till det magiska, baksidan är tillverkad i jerseytyg, men ett jerseytyg som inte töjer sig och blir ful, men gör att det känns som du har mysbyxor på dig, fast det syns inte! Dom är HELT FANTASTISKA. Dessutom har dom roliga fickor i fram som en fräck detalj…

DSC02282  DSC02290

Som ni ser på bilden så sitter dom tight ända ner på vristen, men eftersom det är jersey på baksidan så sitter de inte åt alls…SUPERDUPER SKÖNA! Fattar inte att ingen kommit på detta innan.

DSC03266

Tröjan på bilden kommer i från Lover Forever och är ett linne med lite oversize och är helt normal i storleken och den är lite kortare i fram och  blir lite längre i bak, själv har jag medium på bilden!

DSC09901

Till detta de beige bootsen från Yellowknife som är mina absoluta favoriter just nu, både i beige och svart! Även dessa har vi 30% på! De är helt normala i storlek.

DSC03264

….på denna bild har jag bara adderat den helt nya stickade tröjan från Circle of Trust som är ”to die for” vi har även den på 30% men det finna bara två stycken kvar i vår webshop!

DSC03281 DSC03279

Väskan kommer från Thyme for Ginger och den har vi 50% på just nu! Vilket SET! 🙂

DSC00799

Vill man inte har tröja så kan man addera denna supercoola kavaj i jerseymaterial som är figursydd och superskön just därför att den är i jerseymaterial. Även den från Happiness och passar perfekt med byxorna ovan.

DSC02293

Nästa outfit är jeans från Circle of Trust med toppen Liz top och byxorna Zoe Powder Coconut Baggy Fit, de är som ni ser ganska höga i midjan och supersköna! Tröjan är kortare i fram och längre i bak och i en oversize-modell….

DSC03251 DSC03249

Supersnyggt med den gröna stickade tröjan från Circle of Trust (samma som den röda ovan) alldeles nyinkommen men nedsatt med 30% nu och vi har bara två stycken kvar!

DSC03240

Det får bli dagens outfits och passa nu på att handla i vår webshop då vi tömmer lagret för att kunna ta in nyheter efter nyår! 🙂 🙂 Ni hittar vår webshop HÄR, vi har även 30-70% på utvalda kuddar och plädar så missa inte alla fina erbjudanden som finnsi vår webshop!

Hoppas ni får en bra start på er måndag! 🙂 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.