Dagstur till Ullared med inköp 2 kommentarer


I går var jag på en dagstur till Ullared med inköp. I dag blir en dag med lite av varje. Jag måste packa upp alling som handlades i går. När jag åker till Ullared har jag en lista som jag går efter. Sedan tittar jag på vissa saker om jag kan hitta något fint.

I går var hela varuhuset redo för jul och jag kände inte för att handla julsaker! Men jag tog lite foton. Jag pyntar inte mitt hem i klassisk julstil. Jag pyntar inte mitt hem alls med rött och vitt eftersom jag inte ens tycker om färgen röd förutom i kombination med rosa! Hemma hos mig blir det något annan färg med fina blomsterarrangemang!

Nu skall allt rengöringsmedel packas upp och göras fint i skåpen och jag har nu så det räcker för lång tid fram över. I alla fall i minst 6 månader vilket innebär att jag inte behöver handla någonting. Det samma med baksaker!

Köpte mig även en ny bakform för en avlång paj med löstagbarbotten och två springformar i miniformat. Vet inte riktigt vad jag skall ha dom till men jag kommer säkert komma på något roligt att baka! En hallonpaj kanske!?

Produkter jag alltid handlar i Ullared

Servetter är en återkommande produkt som jag alltid köper mycket av. Ett paket kostar ca 7,95 kr så det är försvinnande lite! Hittade en ny sort som passar fint till mitt porslin i vitt lila, grönt och blått!

.. men valde också några klassiker som jag tycker väldigt mycket om!

En annan sak som är en favorit när jag kommer till Ullared är böcker. I går köpte jag Jenny Wasséns nya bok ”Jenny´s Jul” med lite roliga recept och idéer i som säkert kommer komma till användning. De har alltid roliga och nya kok- och bakböcker.

Jag hittade en jättefin lampfot som jag tror skulle passa i min nya walk-in-closet men köpte den inte för det blir roligare att handla när det är klart. Jag gillar inte att handla på mig saker på det viset utan väntar till jag får i hop helheten i stället. Men lampfötterna var fina i alla fäger, särskilt i silver och svart. Den som var i guld var lite matt i färgen.

När man åker till ett ställe som Ullared så måste man fokusera på vad man söker snarare än allt som finns. Man måste ha förmåga att sortera ut skräp från riktigt fina saker. Det är lite av en konst i sig!

Hur mycket billigare är det på Gekås i Ullared

Så nu kanske ni undrar varför jag köper allting i rengöringsväg och bakväg på Gekås i Ullared. Jo för att det är så mycket billigare. Här kommer några exempel. Tvålen jag köper kostar 8,95 för 500 gram. Hade jag handlat den på Ica där dom har exakt samma så kostar den istället 22,50 kr. Tvättmedel kostar 8,95 istället för 35 kr för 850 gram. Kakao 400 gram kostar 14,95 på Gekås och 44,50 på Ica för exakt samma produkt.

Hundkex kostar 24,95 kr för 800 gram istället för 22,50 kr för 250 gram. Det betyder att om jag skulle handla samma hundkex på Ica så skulle jag få betala 1031,00 kr MER än om jag handlar dom på Gekås i Ullared. Så här kan jag hålla på i all oändlighet med allting. Jag köper helt enkelt det som är billigt och på det sättet kan jag lägga dom pengarna på helt andra saker istället.

Så till er som undrar varför människor åker till Gekås i Ullared så skulle jag säga att det är av två skäl. Dels för att allting är SÅ mycket billigare, men också för att det är en rolig dagstur. Jag tycker där är bra att ha allting hemma och om jag gör 2-3 inköpsrundor om året för detta så kan jag göra någonting annat för dom 1000-lappar jag sparar. För jag sparar nämligen 1000-lappar. Sedan är det så klart en fantastisk ekvation för en barnfamilj, då dom har jättemycket fina barnkläder och leksaker!

Riktiga fynd från Leif Mannerström

Vi behövde även en stekpanna då alla våra är helt utslitna förutom den i gjutjärn som jag älskar. Men av alla stekpannor som fanns så valde vi en från Leif Mannerström 28 cm med extra tjock beläggning för hållbarhet (fanns två olika utförande) den kostade 399 kr på Gekås, och på Bagaren och Kocken kostar exakt samma stekpanna med exakt samma beläggning 1199 kr. Japp ännu ett otroligt bra fynd med avseende på köksutrustning som dom har väldigt bra.

Kunde inte låta bli att fotografera de söta barnmöblerna de tagit in! Så gulligt!

Möblerna var verkligen superfina i verkligheten och det fanns även små söta runda bord till!

Där var lite av det jag handlade i går. Det blir säkert ytterligare något inlägg under de närmaste dagarna! Hoppas ni får en underbar lördag.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Dagstur till Ullared med inköp

 • Lena

  Jag tycker att det är jättekul att du skriver och visar bilder på dina besök på Ullared. Minns tidigare inlägg där du även då tipsade om saker som du inte köpte men som du gillade. Jättebra! Tipset i dag om möblerna till barn 👍 Jag bor i Stockholm och har varit på Ullared 1 gång. Men det lär bli fler besök.. tro mig. Ha en go lördag! Kram Lena

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Lena, vad roligt att höra. Jag blir så glad när jag får feedback för det gör att jag förstår mer vad mina läsare tycker om. Väldigt uppskattat. Jag skall lägga ut några fler bilder som jag tog. Skall fokusera lite på sådant nästa gång nu när jag vet att det är uppskattat! Stort tack för att du skriver det gör mig verkligen glad!
   Kram
   //Berith