En härlig dag på stan!


I dag började min dag med en lång promenad på 1,5 timma i ett lagom tempo. Jag har varit sjuk i veckan och är fortfarande hes och har hosta så jag får ta det lungt i några dagar. Värst på natten när man har hosta för jag kan helt enkelt inte sova!

När jag kom hem från min promenad skivade jag ett äpple och åt upp som frukost och sedan ställde jag mig i duschen och tvättade håret och gjorde mig i ordning och tog bilen in till stan! Parkerade i Nordstan och gick i sakta mak runt och tittade i lugn och ro på allt jag ville. Var bland annat inne i den helt ljuvliga Michael Kors butiken och såg en helt underbar plånbok i rosa med en handleds-rem som jag gärna hade köpt!

Vandrade sedan vidare till Leilas bakbutik och köpte mig en helt underbar kakform i form av ett Eiffeltorn. Helt underbart och jag vet precis vad jag skall ha den till. En bok om cupcakes och ett litet decilitermått i rosa plåt samt lite cupcake-formar!

Eiffeltornet är helt oslagbart och jag vet precis vad jag skall använda den till och jag skall visa er senare men det kommer dröja en liten tid!

IMG_5407

Nu i kväll har vi varit på de Matteo och tagit var sin Cappuccino och sedan blev det en långpromenad med hundarna!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.