Dagstur till Gekås i Ullared 4 kommentarer


I dag har vi varit på en liten tur till Gekås i Ullared. Alltid lika roligt. Denna gång fick vi faktiskt stå i kö i kanske 10 minuter innan vi kom in. Det har bara hänt mig en enda gång tidigare! Kön gick väldigt fort så det gjorde ingenting och det var varmt och skönt ute.

Just nu håller jag på att plocka upp allt vi köpt så det blir bara ett litet inlägg och jag sparar resterande till i morgon. Så jag täkte att jag kör på temat lampfötter!

Det är alltid roligt att försöka hitta guldkornen på Gekås. De där sakerna man köper eller har tittat på för mycket pengar hemma men som nödvändigtvis inte är av något designerbrand utan bara dyra. Lampor brukar vara en sådan sak! På Gekås är det helt annorlunda, där kan du får 3 lampfötter och ibland mer mot vad det skulle kosta i en affär hemma! Helt fantastiskt!

Dom hade jättemånga olika coola ”korglampor” i olik färger och storlekar!

Lampan med guldfot som går i åttor tycker jag var supercool om man väljer rätt lampskärm till den! Jag är inte själv så förtjust i just brunt men foten var jättefin och såg lyxig ut!

Samma lampfot fanns även i silverfärg, och även den med silverkulor fanns i både guld och silver, också väldigt fin!

Dessa ananaslampor fanns i flera stolekar och både i silver och guld!

Sedan fanns det massor av lampfötter i trä i olika utföranden och färger!

Gulligast av alla lampor var dock dessa sötnosar!

Det får bli mitt lilla mini-inlägg från Gekås i Ullared i dag. Jag får samla ihop lite och göra ett inlägg om vårt besök. Nu måste jag packa upp allt jag handlat!

Ha en superfin kväll!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Dagstur till Gekås i Ullared

 • Lars-Ove

  Varför åka dit när det är fint väder. Varför slösa pengar på skit när man kan ha så mycket roligare för dom. Å det är inte billigt där längre så jag förstår inte.

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Lars-Ove,
   I Göteborg var det inte fint väder i går när vi åkte! 🙂
   Jag slösar dessutom inga pengar utan köper det som är billigt! Det är nämligen inte sant att det inte är billigare där längre, jag tror snarare det är DN som har nyhetstorka.
   Hoppas du får en fortsatt fin eftermiddag i solen! 🙂
   //Berith

  • Susanne

   Lars-Ove har du varit på Gekås och jämfört på vad sakerna kostar i andra affärer?
   DN och alla andra tidningar som skriver om detta nu har ta mig tusan tumlartorrt . Hoppas det händer något i kungahuset snart så dom kan skriva om det istället. Silvia bröt nageln. Typ

  • Ulla

   Dessutom tog de med näthandel i den prisundersökningen och det finns ingen fysisk affär som kan konkurrera med det. Har handlat på Gekås i 30 år, allt är inte billigast där men väldigt mycket. Man får vara prismedveten, men ett roligt utflyktsmål, bättre än att hänga på krogen och dricka upp pengarna. Mera shopping åt folket.