Fynd på Gekås i Ullared i dag!


I går bestämde jag mig för en ledig fredag och jag och Stefan bestämde redan sent i går kväll om en tur till Ullared och samtidigt som han skulle göra ett besök till den nybyggnation där han har en del av ett projekt som han håller på med, men mer om det i ett senare inlägg och först om turen till Gekås i Ullared.

Hittade världens sötaste koppar med små fat. Jag måste säga ”äntligen” för just nu har de inte mycket fint porslin på Ullared det verkar som om just den avdelningen inte riktigt är uppdaterad det senaste året. Men dessa var väldigt söta! Dom kostade 9 kr styck och de små faten kostade 6 kronor.

porslin1

dsc042331

dsc042351

Dom hade även ett porslin som var lite av Ralph Lauren-stil, riktigt fint faktiskt! Så här såg det ut och det fanns med andra mönster i blått!

porslin2

Köpte även lite presentpapper som skall matcha de andra presentpappren till den adventskalender som jag får lov att välja ut pappren till!

presentpapper

Sedan hade dom världens sötaste presentpåsar i olika färger och mönster! För det facila priser av 5,95 kr! Roligt att handla då!

presentpasar

För den som gillar Ernst fanns flera böcker av och med honom.

ernst

Dessa ljusen i fina burkar är både fina och luktar gott!

ljus

Sedan träffade vi både Morgon och Ola-Conny. Morgan pratade en stund med oss och var väldigt trevlig och inte alls så sävlig som dom framställer honom i TV utan en riktigt trevlig kille! Så nu vet ni det! 🙂 Mer fynd kommer i morgon! Dagens fynd måste bli det vackra porslinet som jag köpte några av! Redan favorit och jag tänker dricka ur min nya kaffekopp i morgon bitti! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.