Fynd…från Gekås i Ullared 2 kommentarer


Jag var på Gekås i fredags med min väninna och shoppade lite. Tänkte självklart visa vad jag köpte men även lite fina saker jag såg för er som kanske är på väg att åka dit eller sugna på att åka.

Jag brukar åka till Gekås i Ullared fler gånger under året, dels för att köpa hundgodis och hundsaker som är så mycket billigare där. I vår familj så går det åt en del hundgodis då jag uppfostrar mina hundar med belöning! Tycker dessutom att det är kul att åka dit då och då. Så varje resa så blir det massor av påsar med hundkex, hundben, hundbajspåsar, hundschampo, hundbalsam och massa andra bra grejor.

Denna gången blev det förutom hundsaker även lite roliga saker till mig. Köpte mig bland annat en mixer för mina smoothies men med denna maskin så gör man den i samma mugg som man dricker i och man kunde välja hur många muggar man ville skulle följa med i paketet. Jag valde två och tog en rosa mixer. Den fanns även i svart och vitt! Som i ser sitter muggen upp och ner på och sedan skruvar man av hela stycket med den rosa delen vänder på muggen och tar bort den och sätter dit locket i stället…undra om jag lyckades förklara det logiskt nu? 🙂 Maskinen är på 300 watt.

IMG_0596

IMG_0598

De hade även fina lampor och lyktor. Själv köpte jag två lampskärmar med fjädrar för 69 kr/ styck som jag förmodligen skall ha i min walk-in-closet men det har jag inte säkert bestämt ännu, kunde bara inte motstå dom.

IMG_0639

IMG_0638

De hade även fina lyktor med lite marint stuk på om man gillar det. Just dessa var väldigt välgjorda och fina och fanns i två storlekar.

IMG_0636 IMG_0635

Lite coola lampor i betong, och just denna hade de i flertalet varianter men bordslampor och taklampor med möjlighet att välja till vilken av glödlamporna man ville ha.

IMG_0637

Själv köpte jag också några schalar som jag föll för….

IMG_0604

De hade även jättemycket fina läderbälten med nitar och vissa med glitterstenar för 99 kr/ styck. Jag köpte några förra gången så denna gången blev det ett svart också!

IMG_0614

Köpte även en marmorbricka! Skall visa senare vad jag skall ha den till…

IMG_0631

Har lite mer saker att visa, men gör det i ett inlägg under morgondagen. Sov Gott allesammans!

 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Fynd…från Gekås i Ullared