Gekås i Ullared – Del 6


Jag fortsätter att numrera dessa inlägg som jag gjorde förra gången. Har haft en jättetrevlig dag tillsammans med en väninna! Vi har handlat roliga prylar och hjälpt varandra att hitta fina saker. Vi har ätit en god lunch i Gekås nya restaurang och vi har fikat i deras nya fik. Supergott!! Det har dom verkligen lyckats bra med!!

Börjar lite smått att visa lite saker men kommer fortsätta inläggen även på torsdag och fredag!

Börjar med de här otroligt söta lyktorna, två av dem fick följa med mig hem!! 🙂 Mycket välgjorda och jättefina, det som ni ser genom glaset är bara frigolit för att glaset skall håll vid transport! Som ni ser kostar dom 119 kr. Dom hade jättefina detaljer som lås och gångjärn, ja helt enkelt riktigt välgjorda! 🙂

DSC02667

Hittade även fina grillverktyg från Weber. Set om stekspade och tång i rostfritt stål med svarta handdag. De kostade 378 kr/ st.

DSC02681

Fanns även en grillborste från Weber som kostade 99 kr och är 53 cm lång. Den lilla grillborsten var inte från Weber och kostade 8,95 kr.  

Köpte även en plåt för att grilla grönskaer, de fanns i ett antal olika storlekar. Den jag köpte kostade 159 kr och ser ut så här!

DSC02682

De har även denna kaffemaskin för endast 899 kr, denna modell är dessutom den snyggaste!

DSC02618

Du kan även köpa kaffe till maskinen på Gekås, de har alla smaker du kan önska och det är i alla fall 10 kr billigare/ kartong än dom är på Ica hemma hos mig. De kostade 44,95/ kartong. Så har ni redan maskinen, köp kaffet på Gekås!! 🙂 🙂  

DSC02619 DSC02620

Nu måste jag plocka undan lite saker jag köpt och sedan ”kallar nog kudden” 🙂 🙂 Men det kommer nya och roliga inlägg imorgon och på fredag!! Jag har tagit en massa bilder på roliga saker så håll ut….del 7 kommer redan imorgon!

Känner mig oerhört nöjd med dagen!!

Natti natti!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.