Tidig morgon och Gekås i Ullared!


Tidig morgon och sitter ut i mitt underbara orangeri med en kopp kaffe alldeles ensam. Hundarna var dödströtta från igår och var helt slut när alla gäster gått hem så dom ville inte ens gå upp på morgonen och då förstår ni hur trötta dom var!

Jag sitter här med tända ljus och bara myser och gör en liten lista över vad jag skall inhandla på Gekås i Ullared. Jag har nämligen tänkt mig en tur dit denna veckan om jag hinner. Jag behöver framför allt fylla på förråden av kex och ben till hundarna. Det köper jag alltid på mig det när jag är på Gekås! Dom älskar kex och små kexben, och dom skall också känna att dom får något gott när dom varit duktiga eller när vi sätter oss i soffan.

Hade tänkt leta efter lite roliga inredningsdetaljer också. Kanske jag kan hitta någon fin kandelaber liknande den jag redan har, eller fina ljuslyktor!

Jag brukar också köpa en hel del ingredienser till bakning när jag är där, och  nu med mitt nya orangeri så behöver jag massor av ljus och hoppas dom har kvar kronljusen i alla ljuvliga färger som jag köpte sist jag var där! Köpte även små fina plåtburkar med ljus inuti som jag hoppas dom har kvar!

Jag åker till Gekås i Ullared av flera skäl, dels för att handla kex och godis till hundarna och när jag ändå är där handlar jag även rengöringsmedel till hemmet för att det är så mycket billigare och sedan är det gjort. Då behöver jag aldrig köpa det på ica för dubbla priser. Jo det kostar lite mer när man väl handlar det, men sedan finns det hemma och man behöver inte tänka på det. Sedan är det som en rolig liten dagstur, med fika-stopp och en lunch!

Senare idag skall jag lägga in lite bilder från festen i går när hela min familj var här, men först skall jag bara mysa lite till! 🙂 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.